Webinarium om kost för ökat välbefinnande

Logo_scibsted.png
 

Bakgrund

Mediaföretaget Schibsted har sedan flera år ett etablerat forum som uppmuntrar anställda till att ta hand om sin hälsa. De erbjuder bland annat föreläsningar och aktiviteter så som yoga, träning och löpning.

På grund av Covid-19 ville de erbjuda en digital föreläsning om kost. Syftet var att inspirera och ge konkreta råd kring hur man kan äta för att må bra och öka sitt välbefinnande.

Lösning

Vi hjälpte Schibsted att arrangera en lunchföreläsning på temat kost & välmående med den uppskattade föreläsaren och dietisten Sofia Antonsson. Sofia som är en del av Aumlas expertteam genomförde föreläsningen live genom Zoom och medarbetarna hade chansen att ställa frågor.

Schibsted fick sedan tillgång till det inspelade materialet i ytterligare 6 månader så att medarbetare som ej hade möjlighet att vara med kunde se föreläsningen när det passade dem.

Föreläsningen inkludera bland annat:

  • Hälsotrender

  • Hur man ska äta & vad man ska äta

  • Hur man optimerar sin tarmflora

  • Hur stress påverkar magen

  • Tips på mat som underlättar vardagen

 
aumla_food.jpg
 
 
Vi är väldigt nöjda med kostföreläsningen av Sofia Antonsson - det var bra uppslutning och ett högt engagemang med många frågor från våra medarbetare. En väldigt givande föreläsning och tekniken fungerade utmärkt - alla rätt helt enkelt!
— Lena, programansvarig, Schibsted
 

Ta steget mot en mer hållbar och engagerad arbetsplats - Boka en kostnadsfri konsultation

Föregående
Föregående

Effektiva övningar vid distansarbete

Nästa
Nästa

Live-streamad yoga för konsultbolag