“Ät bra - må bra!” heter programmet som hjälper dig att äta hälsosamt

En av Sveriges populäraste dietister ingår samarbete med Aumla och lanserar programmet “Ät bra - må bra!”. Sofia Antonsson är legitimerad dietist med expertkunskap inom IBS och maghälsa där hon genom sitt företag Belly Balance erbjuder digital behandling mot just IBS. Hon är flitigt anlitad i media och har skrivit flera böcker med inriktning på hälsosam mat för en glad mage.

Kostens betydelse för vårt fysiska och psykiska välbefinnande forskas det allt mer på, i synnerhet hur en hälsosam kost kan förebygga flera av våra vanligaste folksjukdomar. Tillsammans med Aumla har Sofia tagit fram kostprogrammet “Ät bra - må bra!” med ambitionen att hjälpa flera till en bättre både kort- och långsiktig hälsa genom konkreta tips och övningar presenterat tillsammans med den senaste forskningen på ämnet.

 

I kursen får du lära dig hur, när, varför och vad du ska äta. Du får konkreta tips och recept i form av ett kostschema vecka för vecka. Dessutom får du de senaste hälsotrenderna, och hur du får en god tarmflora. Kursen bygger inte på någon diet, utan handlar om att etablera ett långsiktigt tänk där du äter god och näringsrik mat som får dig att må bra.

Min vision är att fler ska kunna äta hälsosamt utan att det behöver vara krångligt. Genom enkla och konkreta tips kan alla påverka sin hälsa för att må bra här och nu, men också på lång sikt. Genom Aumla får jag möjlighet att nå ut brett och med friskvård som fokus vilket känns kul” - berättar Sofia Antonsson, legitimerad dietist, grundare av företaget Belly Balance och skapare av kursen “Åt bra - må bra!”.

Genom samarbetet med Aumla kan Sofia nå ut med kunskapen till flera med hjälp av Aumlas etablerade kursportal för hälsa och välmående. Vid intresse är kursen också tillgänglig som del av Aumlas kompletta hälsoprogram för företag som syftar till att bidra med ökad arbetsglädje, produktivitet och välmående på arbetsplatser.

Framöver kommer Aumla i samarbete med Sofia och Belly Balance även att erbjuda kostrådgivning till personer som går kursen. Kursen är dock redan nu interaktiv och kursdeltagare kan ställa frågor till Sofia direkt i plattformen.

Ladda ner appen eller läs mer om kostprogrammet “Ät bra - må bra!” här.

Föregående
Föregående

Aumla lanserar Löparkoden - Det ultimata löpprogrammet online

Nästa
Nästa

Aumlas träningsprogram certifierat för “Fysisk aktivitet på recept”