Aumla ingår partnerskap med världsledande Virgin Pulse

Intresset för digitala tjänster som syftar till att öka hälsa och välmående har ökat markant sedan pandemin blev ett faktum. För att kunna erbjuda företag en omfattande och flexibel hälsoplattform som ger medarbetare stöd att förbättra både sin fysiska och mentala hälsa så har Aumla valt att ingå ett partnerskap med Virgin Pulse, en världsledande leverantör av digitala lösningar inom hälsa och välbefinnande.

Aumla har valt att samarbeta med Virgin Pulse då deras lösning är enkel att använda och ger mätbara resultat hos medarbetarna:

  • 70% är mer stolta över sin företagskultur

  • 86% har utvecklat goda vanor

  • 57% mer produktiva

  • 42% lägre sjukdagar

Den digitala lösningen inkluderar appen Virgin Pulse Go där företag kan motivera medarbetarna till en “aktivitetstävling” där individer kan samla poäng i lag baserad på hur mycket fysisk aktivitet de genomför. Som medarbetare kan man också välja en personlig utmaning utifrån sitt eget intresse för att säkerställa en nivå som passar alla. Förutom att motivera till rörelse så ökar konceptet känslan av gemenskap, något som blivit allt viktigare under pandemin när de fysiska mötena blivit färre.

Virgin Pulse är ledande inom området och vi har stolta över att kunna erbjuda deras lösning till svenska företag. Med nästan 200 företag som kunder når de ut till över sju miljoner medarbetare. Deras app Virgin Pulse Go” är tillgänglig på svenska och 19 andra språk vilket gör den till ett perfekt alternativ för internationella företag som vill skapa ett globalt program för hälsa att erbjuda samtliga medarbetare” - säger Miriam Sundholm, grundare av Aumla.

Med Aumla som partner kan företag utveckla sitt hälsoarbete ytterligare genom att ta fram unika hälsoprogram bestående av inspirerande föreläsningar och digitala träningsklasser. Ambitionen är ett ökat deltagande i företagets friskvårdssatsning.

För många företag har arbetsmiljön förändrats på grund av Corona, och då behöver man också se om sitt strategiska arbetsmiljöarbete. Här hjälper vi gärna till med vår expertis, eftersom det finns en djungel av olika hälsotjänster och det kan vara svårt för företag att hitta rätt. Virgin Pulses lösning är motiverande och engagerande, vilket vi gärna ser är ledord i ett företags hälsosatsning” - fortsätter Miriam Sundholm.

Om Aumla

Aumla erbjuder individuellt anpassade upplägg av klasser, föreläsningar eller kompletta hälsoprogram av olika omfattning samt rådgivning kring hur företag kan arbeta mer strategiskt och hållbart med sitt friskvårdsarbete för att skapa ökat välmående, engagemang och arbetsglädje på arbetsplatsen - oavsett om den är hemma eller på kontoret. Läs mer om Aumla här.

Om Virgin Pulse

Med över 16 års erfarenhet är Virgin Pulse världens största och mest heltäckande leverantör av digitala lösningar inom området hälsa och välbefinnande. Virgin Pulse erbjuder en lösning för ökat dagligt välbefinnande på ett lekfullt och individuellt anpassat sätt. Företag erbjuds möjligheten att ta med sina medarbetare på en inspirerande resa mot en sundare livsstil, bättre hälsa och ökat välbefinnande. Med mottot ”Changing Lives and Businesses for good” arbetar Virgin Pulse för att uppnå meningsfulla och bestående förändringar i människors dagliga vanor, och hjälper därmed till att forma en företagskultur där hälsa och välbefinnande är en betydande del. Sir Richard Branson, grundare av Virgin Group, förklarar det på ett enkelt sätt: “Take care of your employees. They’ll take care of your business.” Läs mer om Virgin Pulse här.

För mer information, vänligen kontakta:

Miriam Sundholm, grundare av Aumla

miriam@aumla.se | 076 596 41 62

Föregående
Föregående

Aumla ingår i hälsopaket till en miljon människor

Nästa
Nästa

Aumla ingår partnerskap med Linkura för leverans av digitalt hälsoprogram till globalt konsultbolag