Aumla ingår partnerskap med Linkura för leverans av digitalt hälsoprogram till globalt konsultbolag

Att prioritera hälsa och välmående har kanske aldrig varit så viktigt som under rådande pandemi, något som många större globala företag väljer att agera på. Aumla ingår partnerskap med Linkura för att leverera ett komplett och helt digitalt hälsoprogram. Syftet med programmet är att bidra till ökad hälsa och välmående hos medarbetarna, men också att öka känslan av gemenskap och medarbetarengagemang.

Grupp personer som kollar på sin smartwatch

Programmet, som syftar till att hjälpa företaget att ta ett helhetsgrepp om sin företagshälsa, och bidra till ökat välmående och engagemang hos sina medarbetare, lanseras i februari 2020 och kommer att pågå till slutet av maj. Under 100 dagar får 80 av företagets medarbetare möjlighet att medverka på digitala föreläsningar med erfarna experter inom mental och fysisk hälsa. Med hjälp av Linkuras EKG-mätare och app kommer programdeltagarna kunna mäta och få en bättre uppfattning av sin egen hälsa. Linkuras erfarna hälsocoacher erbjuder dessutom individuell coaching för konkreta råd kring hur deltagarna kan förbättra sin hälsa och mentala kondition baserat på deras individuella resultat.

“På grund av Corona har arbetsmiljön för de allra flesta företag förändrats, och då blir det ännu viktigare att arbeta hälsofrämjande med en upplyftande och hållbar arbetskultur.

Linkura ger oss möjligheten att leverera ett modernt hälsoprogram med tydlig mätbar effekt. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder en helt digital leverans samtidigt som det ser till individens unika behov - Miriam Sundholm, Grundare Aumla.

Linkuras teknik kan dessutom, med hjälp av bio-feedback data, identifiera respektive programdeltagares stressnivå. För individer med höga nivåer av stress erbjuds extra coachning för att flytta dessa individer ur riskzonen för stressrelaterad sjukdom och utmattning.

Aumla erbjuder företag hälsoprogram av olika storlek och omfattning för att möta respektive verksamhets individuella behov. Genom att kombinera den senaste tekniken med erfarna experter och coachning kan företag hjälpa sina medarbetare att prioritera en god hälsa och samtidigt visa omtanke, något som blivit ännu viktigare under pandemin.

"Aumla är skickliga projektledare med hög expertis inom hur man datadrivet kan träna mental kondition. De har också ett spännande nätverk av experter och föreläsare som passar bra in i Linkuras träningsprogram för mental kondition och uppskattas av sina kunder. " säger Boel Sjärstrand, VD Linkura

Om Aumla

Aumla erbjuder individuellt anpassade upplägg av klasser, föreläsningar eller kompletta hälsoprogram av olika omfattning samt rådgivning kring hur företag kan arbeta mer strategiskt och hållbart med sitt friskvårdsarbete för att skapa ökat välmående, engagemang och arbetsglädje på arbetsplatsen - oavsett om den är hemma eller på kontoret.

Om Linkura

Linkura utvecklar digitala träningsprogram för mental kondition baserade på biodata och digitalt lärande och coaching. Programmen bygger på att skapa insikter för ökat välmående med hjälp av teknik som EKG-mätare och datadriven beteendeförändring. Linkura startades 2013 som en avknoppning från institutionen för medicinsk teknik vid Linköpings universitet.

För ytterligare information:

Miriam Sundholm

Grundare

miriam@aumla.se

076-596 41 62


Tobias Widemar

Marknadschef

tobias.widemar@linkura.se

073-501 24 14

Föregående
Föregående

Aumla ingår partnerskap med världsledande Virgin Pulse