Aumla & Curemo erbjuder ny workshop: Företagshälsa 2.0

I samarbete med talarförmedlingen Curemo har Aumla tagit fram en workshop med fokus på det hälsofrämjande arbetet för företag och organisationer. Workshopen har fått namnet “Företagshälsa 2.0  –  för hållbar prestation & engagemang”

Det här är en workshop som hjälper företag att se hur de med hjälp av hälsa och välmående kan skapa motivation och meningsfullhet bland sina medarbetare och samtidigt stärka sitt varumärke.    

 
 

Företagshälsa - en workshop som hjälper er att attrahera och behålla talang!

Under workhopen tar vi fram en tydlig plan för hur företaget kan:

·   Använda hälsa som en strategi för tillväxt

·   Skapa en tydlig målsättning för det hälsofrämjande arbetet

·   Använda digitala lösningar som friskvård 

·   Skapa högt engagemang bland medarbetarna

·   Hur arbetet kan implementeras, mätas och utvecklas över tid

 

Tack vare samarbetet med Curemo kan Aumla nå ut till fler företag som vill arbeta mer strategiskt inom området hälsa och välmående.

I samband med pandemin har vi sett att fokus på medarbetarnas välmående blivit ännu starkare. Allt fler företag inser att investeringen i det hälsofrämjande arbetet innebär direkta vinster i form av högre motivation och lägre sjukfrånvaro samtidigt som det stärker deras attraktion på arbetsmarknaden.  

Givet att det ”hybrida” arbetssättet kommit för att stanna behöver man som arbetsgivare också tänka annorlunda. Det blir viktigt att ha arbetssätt, verktyg och roller på plats för att kunna erbjuda medarbetare ett bra stöd på distans. Det kan dock vara svårt att veta hur man ska börja, och därför har vi tagit fram den här workshopen

Tack vare samarbetet kan också Aumla erbjuda företag ännu fler inspirationsföreläsningar inom mental hälsa, kost, sömn, träning och motivation.

 

Om Curemo

Curemo erbjuder företag och organisationer en bokningstjänst av professionella föreläsare inom hälsa och prestation. Boka utan mellanhänder eller ta hjälp av kvalificerade talarförmedlare. 

Miriam Sundholm
 

Om Miriam Sundholm
Miriam spenderade sina första tio år i karriären på konsultföretaget Accenture där hon implementerade strategier och digitala lösningar för några av världens mest kända varumärken. Efter några år i London valde hon att säga upp sig för att fokusera på din egen hälsa, en resa som tog henne både till Indien och tillbaka till Sverige.   

2019 grundade hon Aumla med visionen att hjälpa tusentals företag att skapa arbetsplatser där medarbetarna mår bra, är motiverade och känner arbetsglädje. Hon drivs av att kombinera ny teknik och forskning kring vad vi som människor behöver för att växa och må bra.

 

Kontakta miriam@aumla.se för mer info.

Här nedan kan du se ett inspelad webinar med fokus på trender inom företagshälsa

Föregående
Föregående

Träningsapp från Aumla lanseras 

Nästa
Nästa

Aumla blir stödföretag till Naturskyddsföreningen