Träningsapp från Aumla lanseras 

Vill du ha en träningsapp som hjälper dig att enkelt skapa din unika träningsrutin?

I Aumlas nya app hittar du styrketräning, rörlighetsträning, löpträning, yoga och dessutom anpassad träning för dig som är Gravid eller precis fått barn. Du får också tillgång till ett kostprogram för inspiration, veckomenyer och enkla och näringsrika recept. Aumla appen låter dig också sätta upp mål, logga dina pass och följa din utveckling över tid. Dessutom kan du ställa frågor till Aumlas experter direkt i appen och få ta del av tips av andra användare.

Aumlas mål är att uppmuntra fler människor att komma igång och upprätthålla vanor som får dem att må bra och öka sitt välmående genom att erbjuda beprövade metoder och program skapade av experter. Aumla har sedan tidigare erbjudit kost och träningsprogram via deras digitala plattform Aumla Academy, men lanserar nu en egen träningsapp för att göra det ännu enklare och roligare att skapa sin egen unika hälsorutin.

 

Aumla appen kan användas av vem som helst, men den riktar sig framför allt till den som vill träna snabbt och enkelt, upprätthålla en regelbunden rutin och slippa spendera tid på att leta efter ett lämpligt träningspass. Istället får man en tydlig struktur med upplägg på 6-8 veckor som gör det enkelt att komma igång och behålla motivationen. 

Anpassade nivåer

Träningsprogrammen är anpassade för olika nivåer och fokuserar på uppmuntring och inspiration snarare än press. Här är det helt okej att börja från ruta ett och de som precis börjat träna får stöd och enkla övningar som hjälper en att komma igång. Du får också möjligheten att ställa frågor direkt i appen till Aumlas experter och få tips från andra medlemmar längs vägen. Dessutom har du möjlighet att logga dina pass för att se din utveckling.

Nylansering av Stark & Rörlig 

Aumla mest populära träningsprogram “Styrkeprogram för hela kroppen” byter namn till ”Stark och rörlig” och lanseras samtidigt i en ny version. Programmet ger dig enkel och effektiv träning som du kan göra hemma, på gymmet eller utomhus och i den nya versionen är alla träningsvideos inspelade utomhus i en härlig miljö.

Idén med träningsprogrammet ”Stark & Rörlig” är inte att pressa dig själv till bristningsgränsen. I själva verket krävs det inte mer än tre stycken 25-minuters pass i veckan för att du ska känna sig både starkare och smidigare. Programmet bevisar också att du inte behöver spendera en förmögenhet på gym för att bli stark och rörlig, vad som är viktigt är däremot kontinuitet.

Om just smidighet är något för dig så kan du gå programmet ”Rörlighet”  - 21 dagar till ett smidigare liv som hjälper dig att förbättra sin rörlighet med hjälp av pass som endast är 10 minuter.

Alla medlemmar som idag redan har ett eller flera program av Aumla kan enkelt fortsätta sin träning genom att ladda ner appen. Förhoppningen är också att attrahera flera nya användare då Aumla samtidigt lanserar månadsbetalning.

Träningsappen finns tillgängliga för både IOS och Android. Du behöver alltså inte vara orolig för att inte få med dig din träningshistorik om du skulle få för dig att byta telefon och system någon gång. Det går också att logga in i webbappen om du hellre vill använda datorn.

Du kan ladda ner Aumla appen på App Store eller Google Play

 
 
Föregående
Föregående

Aumla anywhere -digital friskvård för företag

Nästa
Nästa

Aumla & Curemo erbjuder ny workshop: Företagshälsa 2.0