Aumla & NOX erbjuder Yoga till över 2500 “giggare”

Tillsammans med Aumla erbjuder konsultföretaget NOX livestreamade yogaklasser till alla konsulter i deras nätverk. Klasserna som är 45 minuter ger ett utmärkt tillfälle för medlemmarna att boosta sin fysiska och mentala hälsa samtidigt som det bidrar till en ökad känsla av gemenskap.

NOX är ett innovativt företag inom konsultbranschen och erbjuder konsulter inom IT & Management. Deras VD och grundare Pernilla Ramslöv blev nyligen utnämnd av Dagens Industri till Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör 2021. För NOX är teamkänsla och känslan av gemenskap viktig då konsulterna sitter på olika platser i landet, och precis som många andra företag har de upplevt att detta blivit allt svårare att uppnå under pandemin.

Vi vill erbjuda våra medlemmar möjlighet att hålla sig fysiskt aktiva och samtidigt skapa samhörighet trots att vi sitter spridda över landet. På grund av Corona behövde vi hitta nya vägar för att sporra varandra till att träna och uppnå samma gruppkänsla som innan pandemin och här har Aumlas klasser verkligen skapat värde” - säger David Leander, Community ansvarig på NOX.

Klasserna har blivit väldigt uppskattade av medlemmar i nätverket och engagemanget är högt.

Vilken fantastisk upplevelse! Aumlas instruktör är väldigt duktig och passen känns genomtänkta. Själv tränar jag alldeles för sällan och jag får kämpa mig igenom delar av passen. Därför uppskattar jag att det är online extra mycket. Med kameran avstängd och ljudet av så sätter jag bara mina egna begränsningar, och kan fullt ut fokusera på att göra mitt bästa. Fem stjärnor till Aumla och NOX för att ni har arrangerat detta” - kommenterar en av deltagarna.

Om Aumla

Aumla erbjuder individuellt anpassade upplägg av klasser, föreläsningar eller kompletta hälsoprogram av olika omfattning samt rådgivning kring hur företag kan arbeta mer strategiskt och hållbart med sitt friskvårdsarbete för att skapa ökat välmående, engagemang och arbetsglädje på arbetsplatsen - oavsett om den är hemma eller på kontoret. Läs mer om Aumla här.

Om Nox

NOX expertis är att matcha rätt kompetens och personlighet med rätt gig. Bolaget har, genom att bryta mönster i en traditionell bransch, framgångsrikt lyckats bygga en ny typ av bolag inom den starkt växande gigekonomin. NOX Consulting skiljer sig från den traditionella konsultförmedlaren genom fokus på relationer, förmåga att skapa mervärde för kunderna och genom ett innovativt community för egenföretagare.

För mer information, vänligen kontakta:

Miriam Sundholm, grundare av Aumla

miriam@aumla.se | 076 596 41 62

Föregående
Föregående

Aumla hjälper konsultbolag att leverera digitalt hälsoprogram under 2021

Nästa
Nästa

Vi lanserar ett hemma träningsprogram för att inspirera till en bra träningsrutin