Aumla lanserar podden Visionary Wellbeing

 
Grafiskt omslag till podden Visionary Wellebing
 

Aumla lanserar den inspirerande podden 'Visionary Wellbeing' för hälsa och välmående

I en tid då hälsa och välmående är mer aktuellt och viktigare än någonsin, introducerar Aumla stolt sin senaste satsning - en podcast med namnet 'Visionary Wellbeing'. I denna podcast får du som lyssnare möjlighet att ta del av intressanta samtal mellan Aumlas grundare Miriam Sundholm och framstående experter och företagsledare inom ämnet hälsa och välmående. Målet med podden är att inspirera och sprida kunskap om hur var och en av oss kan ta hand om vår hälsa samtidigt som vi arbetar mot att skapa arbetsplatser som främjar individens möjlighet att uppnå sin fulla potential.

En inblick i de första avsnitten

I det första avsnittet av 'Visionary Wellbeing' tar Miriam Sundholm dig på en resa genom Aumlas bakgrund och hur idén om denna podd föddes. Det ger en insyn i det motiv och engagemang som ligger bakom företaget och dess strävan att främja hälsa och välmående.

I det andra avsnittet har podden äran att välkomna ledarskapscoachen Per-Erik Persson som delar med sig av sina kunskaper om hur du som ledare kan skapa en arbetsplats som inte bara presterar på topp, utan även är hållbar på lång sikt. Du får insikt om hur du kan identifiera tidiga varningssignaler för ohälsa bland anställda, förstå de djupliggande orsakerna till mental ohälsa och implementera preventiva åtgärder som bygger upp en hållbar arbetsmiljö. Per-Erik Persson har över ett decenniums erfarenhet av att coacha ledare och är grundare av Reality Check, ett företag som erbjuder digitala verktyg för ledarskapsutveckling.

Det tredje avsnittet gästas av HR-specialisten och experten inom varumärkesbyggande för anställda, Michelle Fee Maier. Här diskuteras trender på arbetsmarknaden och hur man skapar en relevant värdeerbjudande för anställda. Michelle, en erkänd affärsledare och HR-expert, har omfattande erfarenhet från olika branscher och är idag Strategy & Transformation Lead vid Hewlett Packard Enterprise. Michelle har tidigare varit VD för HR Tech-företaget Wintrgarden, som hjälper organisationer att bygga, hantera och engagera olika talangpooler. Michelle har även erhållit utmärkelsen Nova 111, vilket innebär att hon anses vara en av de 111 individer under 35 år som kommer att forma Sveriges framtid.

Miriam Sundholm på omslaget för podden Visionary Wellbeing
Per-Erik på omslaget för podden Visionary Wellbeing
Michelle Fee Maier på omslaget för podden Visionary Wellbeing

Spännande framtid med Visionary Wellbeing

Framtiden ser spännande ut för 'Visionary Wellbeing' där du kan förvänta sig regelbundna avsnitt varannan vecka. Varje avsnitt kommer att presentera intressanta intervjuer med experter och företagsledare som delar med sig av sina insikter och erfarenheter inom hälsa, välmående och arbetsmiljö. Med detta initiativ strävar Aumla inte bara efter att öka medvetenheten om vikten av hälsa och välmående, utan även att forma framtidens arbetsplatser till platser där individer kan känna stor arbetsglädje och utvecklas till sin fulla potential.


Ett närmare samtal om lycka, innovation och teamutveckling i kommande avsnitt av 'Visionary Wellbeing'

I nästa veckas avsnitt av 'Visionary Wellbeing' medverkar Roland Williams, som är konsult och författare med en passion för innovation och kommunikation. Här får du inblick i ämnen som lycka, ledarskap och teamutveckling.

Missa inte det! Ett nytt avsnitt släpps varje måndag klockan 09:00 på Spotify.

Föregående
Föregående

Aumla stödjer anställdas välmående med unikt utbildningsupplägg

Nästa
Nästa

Nu erbjuder Aumla företagscoaching