Aumla stödjer anställdas välmående med unikt utbildningsupplägg

I ett steg för att prioritera anställdas hälsa är Aumla stolta över lanseringen av en ny E-learning med fokus på hälsa och välbefinnande. Utbildningen är utvecklad av experter inom olika områden och programmen syftar till att ge individer kunskap och färdigheter som behövs för att främja en kultur av välmående och hållbart självledarskap. 

E-learning-modulerna har skapats av ett team av erkända specialister, var och en bidragande med sin expertis för att adressera olika aspekter av välbefinnande. Frida Rångtell, med fokus på sömn; Per-Erik Camacho, specialiserad på mental hälsa; Johan Nordlund, expert på fysisk hälsa; Sofia Antonsson, dedikerad till nutrition och maghälsa; samt Funda Denizhan, som fokuserar på social hälsa.

Grafiskt

Fördelar med Aumlas E-Learning för anställdas utveckling:

Expertvägledning: Aumlas E-learning-plattform erbjuder insikter från ledande experter inom sina respektive områden. Detta säkerställer att anställda får korrekt och aktuell information, vilket förbättrar deras förståelse för hur de kan förbättra sitt eget välbefinnande.

Flexibilitet och tillgänglighet: Det digitala upplägget gör att anställda kan komma åt innehållet i sin egen takt och bekvämlighet. Oavsett om det är på kontoret, hemma eller på språng kan individer engagera sig med materialet när det passar deras schema och främja en kontinuerlig inlärningsmiljö.

Kostnadseffektiv utbildning: Traditionella utbildningsmetoder medför ofta betydande kostnader relaterade till logistik och lokalbokningar. Aumlas E-learning eliminerar dessa utgifter och ger en kostnadseffektiv lösning för organisationer att investera i sina anställdas välbefinnande utan att kompromissa med kvaliteten.

Framhäva en helhetsapproach: Genom att täcka sömn, mental hälsa, fysisk hälsa, nutrition och socialt välbefinnande uppmuntrar Aumlas E-learning en holistisk syn på anställdas välbefinnande. Denna omfattande synvinkel är avgörande för att skapa en motståndskraftig och hållbar arbetskraft.

Främja en kultur av självledarskap: Att rusta anställda med kunskap och färdigheter för att ta hand om sitt välbefinnande skapar grunden för en en kultur av hållbart självledarskap inom organisationen. Detta bidrar i sin tur till ökad jobbtrivsel, ökad produktivitet och en positiv arbetsplatsmiljö

Anpassad utveckling: Medvetna om individernas olika behov erbjuder Aumlas coachning för grupper och individer där medarbetarna  kan fokusera på specifika intresseområden vilket skapar en personlig och relevant upplevelse.

Med vår holistiska modell och metod som passar för den hybrida arbetsplatsen vill vi inte bara förbättra individuell hälsa utan också bidra till att skapa hållbara arbetsplatser och på så vis ett mer hållbart samhälle
- Miriam Sundholm, Grundare Aumla

Innovativa utbildningsmetoder för hållbart resultat:

För att maximera effekten av lärandet inkluderar Aumlas E-learning plattform en mix av format såsom inspirerande videor, självskattningar och reflektionsfrågor. Denna varierade metodik syftar till att engagera deltagarna och främja en aktiv inlärningsprocess.

Möjligheten att genomföra utbildningen individuellt eller i team öppnar upp för en gemensam grund och förståelse för hur man kan främja hälsa på arbetsplatsen. Dessa interaktiva inslag skapar inte bara en dynamisk inlärningsmiljö utan möjliggör även för team att samarbeta och utveckla gemensamma strategier för en hälsosam arbetskultur.

E-learningen kompletterar Aumlas befintliga utbud av föreläsningar och coachning, vilket tillsammans skapar ett heltäckande utbildningspaket för att vårda företags viktigaste resurs - medarbetarna.

 
Föregående
Föregående

Aumlas E-learning integrerad som en del av Scandic Hotels Health & Wellbeing community

Nästa
Nästa

Aumla lanserar podden Visionary Wellbeing