Aumlas E-learning integrerad som en del av Scandic Hotels Health & Wellbeing community

Aumlas E-learning har blivit en integrerad del av Scandics strategi för att främja välbefinnande bland deras 20 000 medarbetare. Genom att erbjuda åtkomst till expertkunskap inom områden som sömn, mental hälsa, fysisk aktivitet, nutrition och social hälsa har Aumlas plattform spelat en nyckelroll i att skapa en hälsosam arbetskultur.

En särskilt framstående framgångsfaktor har varit de live-utbildningar som Scandics 300 hälsoambassadörer har genomgått med varje expert på området. Denna interaktiva och personliga inlärning har inte bara skapat en starkare koppling mellan medarbetarna och experterna, utan har också möjliggjort direkt interaktion och utbyte av idéer.

Frida Rångtell, Per-Erik Camacho, Johan Nordlund, Sofia Antonsson och Funda Denizhan, de framstående experterna bakom Aumlas E-learning, har alla delat sina insikter direkt med Scandics hälsoambassadörer. Denna unika möjlighet att få live-utbildning från experter inom varje område har varit oerhört uppskattad av Scandics medarbetare.

Aumlas samarbete med Scandic markerar en framgångsrik början för implementeringen av deras E-learning plattform inom företagsvärlden. Det visar tydligt hur organisationer kan dra nytta av denna teknologi för att skapa en hälsosam och hållbar arbetsmiljö samtidigt som de investerar i sina viktigaste tillgångar - sina medarbetare.

 
Nästa
Nästa

Aumla stödjer anställdas välmående med unikt utbildningsupplägg