Slumra och Aumla - i samarbete för bättre sömn

Tillsammans med Slumra och sömnexpert Frida Rångtell erbjuder Aumla programmet Sömnguiden, föreläsningar och sömncoachning. Syftet är att hjälpa individer till bättre sömn och mer energi för både arbete och fritid.

Sömnen påverkar många olika aspekter i våra liv och när sömnen fungerar bra är chansen större att de andra sakerna i livet också fungerar. Både när det kommer till vår hälsa och vårt välmående, kroppsligt och mentalt. Men också vad gäller sociala relationer, arbete och prestation
— Frida Rångtell, sömnexpert

Nästan varannan person i åldern 45–64 år har besvär med sömnen

Källa: Folkhälsomyndigheten, rapport 2022

Ni kan skapa en mer sömnvänlig arbetsplats med hjälp av

Sömnguiden, som är ett digitalt sömnprogram fullspäckat med kunskap inom sömn. I programmet delar Frida med sig av enkla tips, praktiska verktyg och övningar för att optimera den personliga sömnen så att du kan sova gott, vakna utvilad och prestera bättre. Efter avslutat sömnprogram kommer individen ha skapat optimalare förutsättningar för en god sömn. Programmet finns tillgängligt i Aumlas app vilket gör det enkelt att genomföra när det passar individen bäst.

Sömnföreläsning på er arbetsplats, för en energirik och sömnvänlig arbetsmiljö. Fridas föreläsningar bygger på den senaste vetenskapen inom sömn och innehåller många praktiska råd för hur man kan förbättra sin sömn med hjälp av enkla rutiner. Genom att lyfta ämnet kan ni hjälpa många av era medarbetare att förstå hur viktigt det är att prioritera sin sömn för att man ska må bra och ha energi för både arbete och fritid.

Sömncoaching till medarbetare. Med hjälp av coachning får individen personlig rådgivning kring hur hen kan förbättra sin sömn. Utöver den personliga coachningen får individen också praktiska verktyg för att kartlägga och jobba med sin sömn mellan varje tillfälle och fortsättningsvis på egen hand.

Sömnbesvär är ett vanligt problem och därför känns det väldigt meningsfullt att få samarbeta med Frida för att nå ut med kunskap om hur man kan minska sina sömnproblem för att på så vis få mer energi och förbättra sin hälsa.
— Miriam Sundholm, grundare av Aumla
Sömnguiden med sömnexpert Frida Rångtell
 

Om Aumla
Aumlas vision är att hjälpa tusentals företag att skapa arbetsplatser där medarbetarna är sina bästa jag. 

Genom workshops, onlinekurser, hälsomätningar och coachning hjälper vi er att skapa en långsiktigt hälsosam företagskultur med friska, glada och produktiva medarbetare. 

Samtliga program som Aumla erbjuder är godkända av skatteverket som friskvård, vilket gör att individen kan använda sitt friskvårdsbidrag för att köpa programmet.

Om Frida Rångtell & Slumra

Frida driver företaget Slumra där hon erbjuder föreläsningar, kurser och workshops om sömn och hälsosamma vanor med praktiska tips.

Frida har forskat om sömn och det hon lär ut baseras på vetenskaplig kunskap om vår sömn och dygnsrytm. Hon har synts både i digital media och veckotidningar, samt i dagspress, radio och TV. Frida är också en uppskattad och inspirerande föreläsare som väcker tankar och reflektioner om vår sömn och dess betydelse i våra liv. Hon ger konkreta tips och vägledning för hur vi kan sova bättre och skapa en bättre relation till vår sömn.

Föregående
Föregående

Aumla antagen till Stockholm Scale up

Nästa
Nästa

Nymamma guiden - Ett program som ger mammor stöd efter förlossningen