Startup med fokus på ökat välmående hos företags anställda vinner stöd av Vinnova

Aumla har beviljats stöd av Vinnova för att utveckla Aumla Academy - en interaktiv kursplattform för hälsa och välmående.

Projektet som har beviljats stöd är menat att utveckla Aumla’s interaktiva plattform så att företag och organisationer enkelt ska kunna erbjuda sina anställda ett komplett hälsoprogram som inkluderar digitala träningspass, hälsoundersökningar och coachning vid behov. Ambitionen är att erbjuda en tjänst som inte bara ger en samlad bild av företagets övergripande hälsonivå och belyser eventuella problemområden eller varningstecken, utan också erbjuder flera alternativa lösningar för att ge sina medarbetare det stöd och de utvecklingsmöjligheter de behöver.

Aumla planerar att utveckla ett antal digitala hälsoprogram som företag kan erbjuda sina medarbetare. Projektets syfte är att undersöka hur digitala program, coachning och hälsoanalyser kan integreras i olika organisationer. Aumla vill erbjuda ett komplett stöd till företag i deras högst aktuella arbete med förebyggande insatser inom arbetsmiljö för att främja medarbetares fysiska och psykiska hälsa.

“Vi är otroligt stolta över att få Vinnovas stöd. Det möjliggör att vi kan fortsätta utveckla vår plattform, men är också ett tydligt bevis på att företag söker den här typen av tjänster för att utveckla och stötta sina värdefulla medarbetare.” - säger Miriam Sundholm, grundare av Aumla.

Om Vinnova

Vinnova är en statlig myndighet under Näringsdepartementet och nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation. Vinnova är också regeringens expertmyndighet inom det innovationspolitiska området.

Vinnovas uppdrag är att stärka Sveriges innovationsförmåga och bidra till hållbar tillväxt. Vinnova arbetar för att Sverige ska vara en innovativ kraft i en hållbar värld.


Om Aumla

Aumla erbjuder individuellt anpassade upplägg av klasser, föreläsningar eller kompletta hälsoprogram av olika omfattning samt rådgivning kring hur företag kan arbeta mer strategiskt och hållbart med sitt friskvårdsarbete för att skapa ökat välmående, engagemang och arbetsglädje på arbetsplatsen - oavsett om den är hemma eller på kontoret. Läs mer om Aumla här.



******

För mer information om Aumla eller Aumla Academy, vänligen kontakta:

Miriam Sundholm

Grundare av Aumla

miriam@aumla.se

076-309 41 92 

Föregående
Föregående

Tibro kommun inspirerar till en god arbetsmiljö tillsammans med Aumla

Nästa
Nästa

Aumla ingår i hälsopaket till en miljon människor