Aumla antagen till Stockholm Scale up

Aumla har blivit utvald att vara med i Stockholm Scale-up för att skala upp verksamheten och ta företaget till nästa nivå.

Genom detta får Aumla tillgång till en kraftfull accelerator som specialiserar sig på att stödja och främja startups i Stockholm, med syfte att expandera deras verksamheter. Stockholm Scale-up erbjuder en omfattande uppsättning resurser, mentorskap, nätverk och finansiella möjligheter som är avsedda att hjälpa företaget att uppnå sin fulla potential.

Jag är otroligt glad och stolt över att vi får möjlighet att vara med. En stor fördel med programmet är att vi jobbar med olika teman tillsammans i Aumla teamet. På så vis blir strategin verkligen förankrad i det vi gör, och alla kan bidra med olika insikter och kompetenser. Det har varit väldigt lärorikt, utmanande och kul! -Miriam Sundholm, Grundare Aumla

 
 

Förutom mentorskap och digitala verktyg får Aumla också tillgång till det omfattande nätverket som Stockholm Scale-up har att erbjuda. Genom att ansluta sig till detta väletablerade ekosystem får vi möjlighet att interagera med andra innovativa företag. Detta öppnar dörrar för nya samarbeten, affärskontakter och potentiella investeringar som kan påskynda Aumlas tillväxtresa. Aumla kommer fortsätta att erbjuda innovativa och lättillgängliga lösningar som främjar välmående och hälsa.

En insikt från programmet har varit värdet av att välja fokus. Därför lägger vi nu ett allt större fokus på företag för att kunna erbjuda anpassade hälsoprogram med syfta att minska sjukskrivningar och öka engagemang och välmående bland personalen.


Detta är en spännande och lovande milstolpe för oss. Med Stockholm Scale-up vid vår sida är Aumla redo att erövra nya marknader och forma framtidens hälsoindustri.

Stockholm stad
 

Om Stockholm Scale up

Stockholm Scale up drivs av Stockholm stad. I samarbete med aktörer på Stockholms startup scen erbjuder de ett tillväxtprogram för nystartade företag baserade i Stockholm. Programmet vänder sig till företag som är grundade av minst en underrepresenterad entreprenör och har potential att växa nationellt eller internationellt. Du kan läsa mer om programmet här.

 
Föregående
Föregående

Nu erbjuder Aumla företagscoaching

Nästa
Nästa

Slumra och Aumla - i samarbete för bättre sömn