Nu erbjuder Aumla företagscoaching

Nu erbjuder Aumla coaching för företag:
Vi erbjuder coaching inom kost, sömn, stresshantering och hållbar träning.

Vår 1:1 coaching ger dig och dina medarbetare personlig vägledning och stöd. Dina medarbetare får dedikerad tid med våra experter som anpassar coachingen för deras behov. De hjälper er också att identifiera mål, övervinna utmaningar och utveckla strategier för framgång. Oavsett om det handlar om karriär, hälsa eller personlig utveckling så erbjuder 1:1 coaching en effektiv och skräddarsydd väg till att uppnå önskade resultat. 

Hur går det till?

Coachingen kan vara helt anonym för medarbetaren och kan erbjudas samtliga eller utvalda medarbetare baserat på behov. Coachningen kan med fördel erbjudas i samband med en hälsoundersökning för att hjälpa individen att skapa en plan mot sina mål.

Välj bland våra erfarna coacher med olika fokusområden:

  • Kostcoaching med leg. dietist Sofia Antonsson

Dietisten Sofia Antonsson leder kostcoachningssessionerna och hjälper dig att planera och äta mat som får dig att må bra. Du får inspiration om hur du kan förbättra din hälsa genom kosten och skapa en måltidsplan som passar dina mål och schema. Bygg också en stark grund för en god tarmhälsa under Sofias vägledning.

  • Sömncoaching med sömnexpert Frida Rångtell

Sömnexperten Frida Rångtell tar hand om sömncoachningssessionerna. Hon hjälper dig att förbättra kvaliteten på din sömn genom att förstå dina utmaningar och skapa en effektiv kvällsrutin. Du kommer att få värdefulla verktyg för att planera för en god natts sömn och vakna mer energifylld varje dag.

  • Coaching med fokus på stresshantering med Frida N Berger

Ledarskapsexperten Frida N Berger erbjuder coachningssessioner för att hjälpa dig att hantera stress och hitta balans. Genom att få insikt i dina tankemönster och beteendemönster lär du dig att snabbt återhämta dig och stärka din mentala styrka. Frida N Berger delar också verktyg och tekniker för att effektivt hantera stress i din vardag.

  • Coaching kring hållbar träning med Jennifer Tengström

PT och hälsocoach Jennifer Tengström erbjuder coachningssessioner inom hållbar träning. Hon hjälper dig att identifiera rätt träning för dig, planera din träningsrutin och hitta rätt balans mellan intensitet och återhämtning. Baserat på dina egna mål kommer du att lära dig att träna smartare och uppnå hållbara resultat.

Med Aumlas coachning för företag kan du ge ditt team verktygen för att förbättra sin hälsa och sitt välmående. Ta tag i er företagshälsa och låt personlig coaching leda er mot framgång!

 

Ta steget mot en mer hållbar arbetsplats -
Boka en kostnadsfri konsultation

 
Föregående
Föregående

Aumla lanserar podden Visionary Wellbeing

Nästa
Nästa

Aumla antagen till Stockholm Scale up